1. Exquisite Tweets from @hielmy, @kuncoro, @snydez, @donnyreza

    snydezCollected by snydez

    Para pemotor harus baca ini safetyridingcourse.com (perhatian: pada beberapa twitter client, link berikut akan disulap jadi teko)

    Reply Retweet Like

    hielmy

    ABG Stabil™

  2. @kuncoro kadang kesel juga dgn shortener t.co ini, bahkan yg bukan url pun dijadiin teko, ato url yg ingin ditampilkan full, jadi teko :(

    Reply Retweet Like

    hielmy

    ABG Stabil™

  3. @hielmy Terutama kalau (1) lagi pamer domain baru (2) udah pakai url yang pendek, dan yang tadi itu (3) bukan url :D

    Reply Retweet Like

  4. @snydez @kuncoro ada loh akun twitter teko ajaib (ini jadi bahas teko gini sih...)

    Reply Retweet Like

    hielmy

    ABG Stabil™

  5. @kuncoro nah! Itu banget! Saya kadang udah mendekin sendiri, eh tetep jadi teko juga. Tp kl ga dipendekin ga bisa muat, ga otomatis jd teko.

    Reply Retweet Like

    hielmy

    ABG Stabil™

    @kuncoro @snydez eh barusan dicari kok ga ada yah, dulu pernah liat retweet dr akun (at)tekoajaib apa teko_ajaib gitu :D

    Reply Retweet Like

    hielmy

    ABG Stabil™

  6. @hielmy sip ah, nuhun... karek kamari deui ningali pisan motor ngabadug mobil, nya eleh motor lah :-))

    Reply Retweet Like

  7. @donnyreza naha motorna nu ngabadug mobil? Kurang visibel apa eta mobil? :D pasti gara2 teu nerapkeun "jaka jarak 2 detik" eta mah.

    Reply Retweet Like

    hielmy

    ABG Stabil™

  8. @hielmy ngabadugna ti sisi-belakang, urang ge bingung, naha eta motor jalanna rada diagonal? siga nu keur ngahuleung nu mawa motorna :D

    Reply Retweet Like

  9. @donnyreza ah eta mah keur mabok meureun :)) duh ari di jalan nya, urg safety tp batur teu safety, angger cilaka.

    Reply Retweet Like

    hielmy

    ABG Stabil™

  10. @hielmy yoi, matak mending ngamankeun sorangan heula, kamari nu watir penumpangna, awewe, kagencet motor jeung ngabadug aspal oge *__*

    Reply Retweet Like

  11. @donnyreza euh watir. Hiji deui tips berkendara: beware of ibu2! Kaluar ti imah/gang tara luak-lieuk, belok tara pake sein, klakson teu jlas

    Reply Retweet Like

    hielmy

    ABG Stabil™

  12. @hielmy oh eta mah pasti, walaupun terkesan stereotype, tapi saya gak percaya cewek di jalanan, apalagi pake matic *___*

    Reply Retweet Like

  13. @donnyreza kl cw muda sih rada mending lah, apalagi skr bnyk cw kopling yg pk tiger, ninja, cbr, vixi. Tp ibu2?! Haduh, taunya gas rem doang

    Reply Retweet Like

    hielmy

    ABG Stabil™

  14. @hielmy :-)) jadi inget babaturan urang ditabrak ibu2, di jalur yg salah, dan ngotot kalau dia bener, udah jelas lawan arus =))))

    Reply Retweet Like