1. Exquisite Tweets from @ulijandro, @MikaelDewabrata, @JesuaJCR, @umamiiiq, @riojerbat, @auliaackckck

    snydezCollected by snydez

    Ketika society memaksa lo untuk jadi influencer, punya bisnis sendiri, quit your job and follow your dream

    Say it with me:

    THERE IS NOTHING WRONG WITH HAVING A FULLTIME JOB THAT PAYS YOUR BILLS

    THERE IS NOTHING WRONG WITH BEING A REGULAR HUMANBEING WITH ZERO FOLLOWERS

    Reply Retweet Like

    ulijandro

    ulijandro

    If you are brave & lucky enough to quit your job, find a business partner, start your own business and follow your dream then it's great!!!!!! BUT DON'T EXPECT EVERYONE TO DO THE SAME bruh why is this such a hard concept!?!

    Reply Retweet Like

    ulijandro

    ulijandro

  2. But but but ... I dont have 0 follower. I have 400

    Reply Retweet Like

    MikaelDewabrata

    Mikael Dewabrata

  3. Wkwkwkw ya gpp tapi kalo misalnya 0 juga gpp. Yesus aja followernya cuma 12

    Reply Retweet Like

    ulijandro

    ulijandro

    Ada orang2 yg coba monetize hobi mereka tapi masih nyambi kantoran. Ya gpp!!!!!! Emang apa salahnya!!! Dikira bikin usaha gampang, langsung untung ratusan juta?! Dikira jadi content creator langsung sejuta followers?!

    Reply Retweet Like

    ulijandro

    ulijandro

    Banyak temen2 gw yg usaha sambil ngantor. Ada yg ilustrator & kerja di retail. Ada yg jualan burger & kerja di bank. Ada yg nulis blog & kerja di ecommerce. Ada yg SEO analyst tapi bikin youtube tentang film.

    THERE IS NOTHING WRONG WITH DOING WHAT YOU LOVE WHILE WORKING FULLTIME

    Reply Retweet Like

    ulijandro

    ulijandro

  4. JesuaJCR

    Jesuajovan #PsychoWithRV

  5. Missing tweet: 1116536469634658304

  6. Missing tweet: 1116536864717049856

  7. After all we still need people who works a 9-5 job to run the country and everything else

    But then those same people doesn't have to stay there forever...

    Reply Retweet Like

    auliaackckck

    where's roach